Om oss

Approach är ett konsultbolag som består av seniora IT-konsulter med minst 15 års erfarenhet av att utveckla Internettjänster. Vi är vad man kan kalla specialiserade generalister som har erfarenhet av att hjälpa företag flera branscher att utnyttja Internet för att förstärka sina affärer och förenkla sina processer.

Företaget grundades 2000 av Peter Muld, Johan Driessen och Staffan Rydergård. Grunden till företaget hade redan börjat 1996 i den gemensamma webbyrån och webbhotellet Infinidim när vi sommaren 2000 renodlade verksamheten mot rådgivning och utveckling av tekniskt avancerade Internettjänster. För att markera denna omvandling bildades Approach AB och konsultverksamheten som tidigare varit en del av Infinidim flyttades över till det nya bolaget.

I april 2001 var Approach redo att flytta ut från våra vardagsrum och in i en egen lokal på Grev Turegatan mitt i Stockholm City där vi satt till januari 2004. Då gick flyttlasset till Söders höjder där vi satt på Renstiernas gata fram till hösten 2012. Efter att ha fått ett envist ångmoln som granne kom längtan efter utsikt bli allt större - så sedan oktober 2012 hittar du oss precis invid vattnet i Nacka Strand. Välkommen förbi!

Approach AB ägs fullständigt av grundarna och har sedan många år tillbaka högsta kreditvärdighet enligt de ledande kreditbedömingsinstituten.