Approach är ett konsultbolag med seniora internetkonsulter med minst 20 års erfarenhet av att utveckla internettjänster. Vi rör oss i området mellan affär och teknik med tyngdpunkt på lösningsarkitektur, utveckling och digital transformation.

Vi som jobbar här är innovativa affärs- och teknikintresserade problemlösare som vet att förändring är konstant och att nya möjligheter alltid finns. Samtidigt har vi hunnit att samla på oss erfarenhet att veta hur vi bäst nyttjar tekniken för att snabbt skapa affärsnytta.

Approach tror starkt på transparens och ett nära samarbete där du som kund träffar samma personer före, under och efter projektet. Därmed skapas en gemensam förståelse och en helhetssyn som minimerar onödiga kostnader, ledtider och missförstånd.

Approach AB ägs fullständigt av grundarna, har högsta kreditvärdighet, AAA-rating och är ett UC Platinaföretag.

Johan Driessen

Johan Driessen

Lösningsarkitekt och utvecklare med känsla för tydlig och strukturerad kod för komplexa problem. Utforskar ständigt ny teknik samtidigt som fritiden ägnas till att återuppliva retrodatorer och laga god mat.

Staffan Rydergård

Staffan Rydergård

Lösningsarkitekt och utvecklare med affärsfokus som gillar att förenkla komplicerade saker. Båtsamlare av rang som gärna tillbringar fritiden i skärgården och fixar med något av alla sina flytetyg.

Bakgrund

Approach grundades 2000 av Peter Muld, Johan Driessen och Staffan Rydergård. Grunden till företaget hade börjat redan 1996 i webbyrån och webbhotellet Infinidim. Sommaren 2000 beslutades att renodla verksamheten till rådgivning och utveckling av tekniskt avancerade Internettjänster. För att markera denna omvandling bildades Approach AB och konsultverksamheten som tidigare varit en del av Infinidim flyttades över till det nya bolaget.

I april 2001 var Approach redo att flytta ut från vardagsrummet och in i en egen lokal på Grev Turegatan i Stockholm City, snart känd som "GT21". Där vi satt till januari 2004 då flyttlasset gick till större lokaler vid Nytorget på Södermalm. Efter några år kom längtan efter sjöutsikt bli allt större så 2012 till 2020 låg vårt kontor ett par meter från vattnet i Nacka Strand. I mars 2020 gjorde vi som en känd guldbro och flyttade in till Slussen så nu hittar du oss i Mariahissen med utsikt över Riddarfjärden. Välkommen förbi!