Vi vässar våra kunders affärer genom att förstå utmaningarna och använda vår erfarenhet till att skapa lösningar som fungerar. Vår styrka är att snabbt leverera mätbar affärsnytta och löpande hantera förändring.

Approach erbjuder rådgivning, arkitektur och utveckling av webbapplikationer, mobilappar, integrationer, automatisering och digital transformation. Vanligtvis utvecklar vi i Microsoft .NET och JavaScript men låter alltid den bäst lämpade tekniken för respektive uppdrag vara styrande.

Bespoke code

Vi är starka förespråkare av skräddarsydda lösningar anpassade för er verksamhet och behov - inte tvärt om. Ett standardsystem kan initialt se attraktivt ut men upplevs ofta snart inte kunna stödja verksamheten på önskat sätt. Det kan snabbt bli mer kostsamt och komplext att anpassa standardsystemet till verksamheten än att bygga skräddarsytt från början.

För de system som är er verksamhets kärna, där ni önskar kontinuerligt förbättra och förenkla slutkundens upplevelse, optimera flöden och differentiera er mot konkurrenterna ser vi skräddasydda lösningar som ett självklart verktyg för att öka försäljning, kundnöjdhet och konkurrenskraft.

Det är vår vardag på Approach att sätta oss in i våra kunders affärer och baserat på det ta fram lösningar, utveckla system och API:er samt integrera såväl interna tjänster som cloud services.

Här hittar du några exempel på vad vi jobbar med.

Snälltåget

Approach hjälper Snälltåget att göra det enklare att boka tågbiljetter - nu hela vägen ut i Europa!

snalltaget.se ›

QuickTicket

Redan 2004 gick vi i täten för biljettlöst resande. Biljetter köps smidigt på webben, i appar och automater, levereras digitalt och valideras ombord i realtid.

DKV Hälsa & Storebrand Helse

Vårdförsäkringar är ett komplement till den allmänna sjukvården och ger snabb och personlig tillgång till specialister och privata sjukhus. Vi hjälper DKV Hälsa i Sverige och Storebrand Helse i Norge med systemutveckling och integrationer.

dkvhalsa.se ›

Flygbussarna

Som mångårig partner hjälper vi till med lösningsarkitektur, apputveckling, integrationer och biljettsystem. Allt med målet att Flygbussarna ska vara det självklara valet till och från flygplatsen.

Vi har haft nöjet att arbeta med

AMF, AMF Fastigheter, Appear Networks, Areno, ARK Travel, Blinkers Brands, Bonava, BrainHeart Capital, BrandFlight, BullGuard, Bussakuten, Båtbussarna, Calazo Förlag, Cash Guard, Castrol Industri, Comhem, Crescendo, Dobb, DKV Hälsa, Exponator, Falck Räddningskår, FanTV, Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Folksam, Frango, Interaktiva institutet, JM, KulTur-resor, Marks Limousine, Merresor, Neon Stingray, OnePhone, People Travel Group, Schlumberger Sema, SF Anytime, Skala Sportfastigheter, Snälltåget, Stampen Sports Media, Statens Historiska Museer, Stockholms Universitet, Storebrand, Styrsöbolaget, SvenskaFans.com, SweFour, Transdev, TV4, Valtech, Vixar, Veolia Transport Finland, X-Change, ÅF m.fl.