Våra tjänster

Vi vässar våra kunders affärer genom att förstå utmaningarna och använda vår erfarenhet till att skapa enkla lösningar som fungerar. Vår styrka är att snabbt leverera affärsnytta samtidigt som verksamhetskritiska system är vår vardag.

Webbutveckling

Smartphones, tablets, bärbara, stationära och TV:n hemma. Era kunder använder allt fler typer av enheter för att besöka dina webbtjänster. Erbjuder ni dem en bra och lättanvänd upplevelse oavsett vilken enhet de väljer att använda?

En responsiv webbtjänst anpassar sig till besökarens plattform, skärmupplösning och dess orientering för att visa webbplatsens innehåll på ett genomtänkt sätt - oavsett hur stor eller liten skärm din besökare för tillfället har. Detta utan att ni behöva skapa och underhålla separata versioner, som t ex en begränsad mobilsajt.

När besöken blir vanligare från smartphones behövs samtidigt en annan strategi vad gäller innehåll och funktioner än tidigare. Genom att fokusera på smartphone-besökaren vid design och struktur av webbtjänsten anammar vi den så kallade "Mobile First"-strategin som ger enklare och mer funktionsinriktade webbplatser för alla upplösningar.

Några exempel på responsiva webbplatser som Approach utvecklat hittar du här.

Prototyputveckling

Att utvärdera och sälja in nya idéer är alltid en utmaning. I många fall är det svårt att skapa sig en uppfattning om hur något kan komma att se ut, fungera, eller vilka tekniska möjligheter som finns innan man kan "känna på" en prototyp.

Approach har lång erfarenhet av att ta fram innovativa mjukvaruprototyper för nya tjänster och system. Genom att vi snabbt kan sätta ihop ett litet sammansvetsat team av utvecklare med aldrig sinande nyfikenhet för ny teknik kan vi, tillsammans med kunden, utforska grunden för framtidens system.

Bland de prototyper som vi skapat, som sedan legat till grund för färdiga system, finns bland annat en fillagringstjänst, biljettsystem, MMS-blogg och distributionssystem för video on demand.

Systemintegration och systemutveckling i .NET

När snart alla system och prylar är uppkopplade och vi använder allt fler molntjänster för att lösa specifika behov är nyckeln till framgång att få dem att utbyta användbar information med varandra för att skapa nya kraftfulla verktyg.

Det är vår vardag på Approach att integrera olika system och cloud-services med varandra samt att ta fram nya API:er, baserade på REST eller SOAP, till befintliga system.

Approachs konsulter har utvecklat allt från webbtjänster till backendsystem baserat på Microsoft .NET sedan 2001. Webbplatser bygger vi helt kundspecifika från grunden eller baserar på CMS-ramverken N2CMS och EPiServer. Vi brinner för ny teknik och har givetvis erfarenhet av de senaste inom webbutveckling så som ASP.NET MVC, Web API, Node.js, HTML5 m.m.

Och lite till...

Våra konsulter har förutom ovanstående också expertis inom metadata för TV och VOD, teknisk projektledning, systemarkitektur och att ha kul på jobbet.